top of page

over ons

 

Welkom bij Hair Creatif

 

Hair Creatif is dé kapper voor u en uw hele gezin. Het vakkundig team van "Hair Creatif" doet iedere dag zijn uiterste best om u in een gezellig en luxueus salon de beste kwaliteit te leveren tegen een zeer vriendelijke prijs. U kan gewoon binnen lopen voor info! Wilt u zeker zijn van een plekje? Maak dan een afspraak.

 

Het verhaal

"UW MATRIX
KAPPER
IN GROOT RANST"

Op 10 april 1996 ging Eric zijn droom in vervulling.

Hij opende "Hair Creatif" toen op de hoek in een klein en zelf ingericht pand.Na korte tijd kwam  er een medewerkster in dienst.het salon groeide door de jaren en de locatie werd te klein. 10 november 2006 was de laatste dag op "het hoekje".
Op 16 november 2006 is "hair creatif" geopend op de huidige locatie aan de overzijde.Na vele jaren van hard werken en met ondersteuning van een tof team is "hair creatif"  uitgegegroeid tot wat het nu is....

Onze visie

De visie van ons salon is

"MOOI HAAR MAKEN".

Deze visie wordt door ons gespecialiseerde team uitgedragen door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de laatste modetrends.

Ons uitgangspunt is de unieke en bijzondere klant die op maat gemaakt haar en advies verdient. Wij staan als team voor u klaar en geven u graag een persoonlijk advies.

bottom of page